muurausjalaatoitus@kymp.net

Jari 050 313 2315

Muuraus- ja laatoi­tustöiden asiantun­tija

Teemme asiakkaan toiveiden mukaisia erilaisia muuraustöitä, joihin kuuluvat muun muassa tulisijojen muuraukset pönttöuunista avotakkaan ja julkisivumuuraukset. Lisäksi teemme ammattitaitoisesti keittiöiden, kylpyhuoneiden ja lattioiden laatoituksia. Kylpyhuoneiden märkätilojen eristystöihin meillä on virallinen VTT-sertifikaatti, joka takaa laadukkaan ja asiantuntevan lopputuloksen. Hormikartoitukset, hormikuvaukset ja horminkorjaukset ovat myös erikoisalaamme.

Takkojen pinnoitus työt, takkojen pinnoitus kuoritakoissa ei aseta juurikaan rajoja pinnan suhteen. Kuorettomassa takassa sen sijaan on lämpötilavaihtelujen vuoksi pinnoittaminen kriittisempää, kovat pinnoitteet kuten kaakelointi tai sementtipohjaiset laastit usein halkeaa paikoittain nopeiden lämpötilamuutosten vaikutuksesta. Halkeamiskäyttäytymiseen vaikuttaa kuitenkin takan käyttötapa sekä osittain myös rakenne.

Kunnostetaan uunin luukkuja hiekkapuhaltamalla. Hiekkapuhallamme myös muita kohteita, tarvittaessa paikanpäällä jos työstettävää kappaletta ei voi siirtää. Hiekkapuhalletaan erilaisia pienehköjä kohteita, ja esineitä.

Meiltä myös lämpökamerakuvauksia.

Pääasiallisena toiminta-alueella muurari liikkuu  Kotka, Kouvola, Hamina, Miehikkälä, Myllykoski, Anjala, Anjalankoski, Inkeroinen, Pyhtää, Virolahti, Loviisa ja lähialueet, kotipaikka on Kotka.

Jari Taipale

48220 Kotka

p. 050 313 2315

muurausjalaatoitus(at)kymp.net

URL : Muuraus- ja Laatoitus