sanna.k.jattu@icloud.com

Sanna 044 0292340

Joogastudio Voikkaan Shakti

Tervetuloa joogaamaan Shaktille!

Tässä tuntikuvaukset:

1) Heartful Yin

Heartful Yin on kokonaisvaltaisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavan asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen.

Yin-jooga tuo hyvää vastapainoa yang-tyyppiselle, dynaamiselle joogalle tai kiireiselle ja kuormittavalle elämälle. Yin-joogan asennot ovat passiivisia ja venytykset kevyitä ja pehmeitä. Asennossa pysytellään vähintään 3 – 5 minuuttia johtuen Yin-joogan tavoitteesta päästä venyttämään sidekudosta lihasten sijaan, mikä vaatii pidemmän venytysajan. Yin-joogassa hyödynnämme paljon erilaisia vartaloa tukevia apuvälineitä, jotka saat lainaksi studioltamme harjoituksen ajaksi. Yin-jooga sopii kaikille, mutta erityisen hyödyllistä se voi olla sinulle, jos kehosi on jäykkä, ajatuksesi laukkaavat ylikierroksilla, tunnet olosi väsyneeksi tai vain kaipaat rauhaa ja rentoutumista. Tunnille tullessa kannattaa pukeutua mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin, kuten villasukkiin ja -takkiin. Yin-harjoitus tehdään ilman lämmittelyä ja etenkin kehon rentoutuessa saattaa vilu yllättää.

HUOM! Koska korona ei ole vielä täysin selätetty, emme ikävä kyllä voi käyttää studiomme bolstereita emmekä vilttejä. Joogamaton ja -tiilet saat lainaksi studiolta - ne puhdistamme joka joogatunnin jälkeen myös ns. normaalioloissa. Jos haluat, voit tuoda mukanasi oman viltin ja tyynyn tuomaan lisämukavuutta harjoitukseesi.

2) Yin & Yang

Tämä harjoitus on yhdistelmä rauhallista Yin-joogaa ja dynaamista flow’ta. Tunti aloitetaan pitkillä ja lempeillä Yin-tyyppisillä kehon avauksilla, minkä jälkeen seuraa voimakkaampi ja mahdollisesti hienkin pintaan nostattava flow-osuus. Tämäkin tunti päätetään rentouttavalla savasanalla.

3) Power Flow

Tämä tunti soveltuu sinulle, jos olet jo hieman kokeneempi joogi ja tunnet kehosi hyvin. Tunnilla pääset haastamaan itseäsi lempeästi ja kokeilemaan jännittäviä asanoita ja siirtymiä.

Flow-tunnilla yhdistämme hengityksen liikkeeseen. Asanat virtaavat välillä tanssin omaisesti, kuin noudattaen yksinkertaista koreografiaa. Tuntien teemat vaihtelevat, mutta tunnin sarjaa teemme tavallisesti harjoituksen aikana useita kertoja, jotta liikkeet jäävät selkärankaan ja liike muuttuu nautinnolliseksi flow-tilaksi. Dynaaminen flow kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunti aloitetaan kuitenkin aina kääntämällä huomio itseen ja hengitykseen ja avaamalla kehoa lempeillä ja lämmittävillä liikkeillä ja asanoilla. Tunnin loppua kohden hidastamme tahtia ja harjoitus päättyy loppurentoutukseen savasanassa.

4) Heartful Aroma Yin

Tämä on Yin-joogatunti, jonka rentouttavaa ja hyväätekevää vaikutusta tehostamme nauttimalla eteeristen öljyjen vaikutuksesta hengittämällä niitä ilmasta aromadiffuusorin levittämänä tuoksuna. Vaihtelemme tuoksua esimerkiksi teeman ja vuodenajan mukaan. Huomio: mikäli olet allerginen tai tuoksuyliherkkä, tämä tunti ei ehkä sovellu sinulle. Jos olet raskaana, ota yhteyttä neuvolaasi ja kysy terveydenhuollon ammattilaisen kanta eteeristen öljyjen hengittämiseen raskautesi aikana. Mikäli sinulla on jokin sairaus, neuvottele ennen tunnille osallistumista lääkärisi kanssa.

HUOM! Koska korona ei ole vielä täysin selätetty, emme ikävä kyllä voi käyttää studiomme bolstereita emmekä vilttejä. Joogamaton ja -tiilet saat lainaksi studiolta - ne puhdistamme joka joogatunnin jälkeen myös ns. normaalioloissa. Jos haluat, voit tuoda mukanasi oman viltin ja tyynyn tuomaan lisämukavuutta harjoitukseesi.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5f/1/16/1f31e.png")">🌞https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6f/1/16/1f337.png")">🌷https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf4/1/16/2728.png")">✨

Kertamaksun 12€ (ale-ryhmäläiset 10€) tai 5-kerran kortin 48€ voit maksaa joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla iZettlen kautta. Meillä käyvät myös MobilePay ja ePassi.

Studion osoite on Voikkaantie 1. Mikäli sinulla on kysyttävää tunneista tai joogasta muuten vaan, voit soittaa Sannalle numeroon 044 029 2340. Muistathan myös varata paikkasi lähettämällä em. numeroon teksti- tai WhatsApp-viestin, jossa kerrot nimesi ja tunnin, jolle haluat osallistua. Varauksesi on vahvistettu, kun Sanna vastaa viestiisi https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png")">😊