toimisto@innetti.fi

Toimisto 040-547 8924

Ensin

Otat yhteyttä Innetin toiminnanohjaajaan/ työnjohtajaan / toimistonhoitajaan keskustellaksesi mahdollisesta työstä sekä työnkuvan soveltuvuudesta sinulle meidän osuuskunnassamme.

Voit sopia tapaamisajan keskustelua varten, tai keskustella puhelimitse. Löydät yhteys - sekä työ- ja asiakaspalvelu valikosta yhteystiedot.

Keskustelun perusteella saat tutustumista varten materiaalia. Materiaalin lukeaksesi saat tutustumistunnukset sivuillemme, jotta voit lukea "Tervetuloa jäseneksi" artikkelin. Artikkeliin on koottu yleisimmät ohjeistukset toiminnastamme.

Liittyminen

Jäseneksi liittyminen on yksinkertaista, kotipaikkakuntasi ei rajoita jäsenyyttäsi. Tutustut osuuskuntamme sääntöhin ja täytät hakemuksen kirjallisena. Lähetä täytetty hakemus osuuskuntamme hallituksen käsiteltäväksi. Voit jättää hakemuksen vaikka toimistollemme odottamaan käsittelyä.

Hakemuksen, sekä säännöt löydät artikkelin lopusta

Hallitus tekee päätöksen jäsenyydestäsi. Voit halutessasi tarkentaa hakemustasi ottamalla yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan.

Liittymisesi jälkeen saat toimistonhoitajalta ohjeet jatkoa varten.

Liittymisen kustannukset ovat kertaluontoiset 40€ osuusmaksu sekä 40€ liittymismaksu. Osuusmaksun saat osuuskuntalain mukaisesti takaisin erotettasi osuuskunnasta. Osuuskunta ei peri jäsenenä olemisesta muita maksuja.

Osuuskunnan jäsenyys

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, olet yksi tämän yrityksen omistajista. Sinulla on täysivaltainen äänestysoikeus ja voit osallistua ja vaikuttaa osuuskunnan toimintaan.

Olet osallisena voitojaossa mikäli osuuskunnalle kertyy ylimääräistä voittoa.

Voit sopia ja solmia suhteita muiden jäsenien kanssa tai perustaa ryhmän joka tuottaa yhteistä palvelua.

Emme ole laskutuspalveluyhteisö, omistajajäsenenä saat koko osuuskunnan liiketoiminnallisen hyödyn itsellesi.

Tässä linkit hakemukseen

SäännötJäsenhakemus

.